9-Kamperen met SPA
niet alleen vakantie

Harmonia is een unieke ruimte, ontworpen voor je psycho-fysieke ontspanning. De camping met SPA aan het Gardameer kan je alleen bij ons vinden.

9-Kamperen met SPA
niet alleen vakantie

Harmonia is een unieke ruimte, ontworpen voor je psycho-fysieke ontspanning. De camping met SPA aan het Gardameer kan je alleen bij ons vinden.

Naast camping. Een ruimte die volledig is gewijd aan ontspanning van lichaam en geest. Een ruimte waar lichaam en geest zich kunnen herstellen van de dagelijkse stress op slechts een paar ogenblikken. De camping is getransformeerd en verwelkomt een nieuwe manier van leven, de vakantie altijd verankerd aan de smaak van kampeervakanties. Tot uw beschikking vindt u: Finse sauna, Turks bad, thermarium en ijsgebied.

Wellness aan de oevers van het Gardameer. Dit is Harmonia. Ontwerp, muziek en parfums omgeven door een natuurlijke omgeving in het groen. Bij Harmonia wordt u verwend door de fantastische massages die onze medewerkers voorstellen, een echt wondermiddel om zich te ontdoen van stress en opgehoopte gifstoffen.

Meer informatie

Wanneer je inademt, ga terug naar jezelf. Wanneer je uitademt, laat je elke spanning los

Harmonia SPA is een nieuw die speciaal is gecreëerd tijdens de renovatie van 2018. Een ruimte die de nieuwe behoeften van mensen bij elkaar brengt die voortdurend op zoek is naar ontspanning tijdens de vakantie.

Harmonia is een uniek wellnesscentrum voor het hele panorama van het Gardameer. Transformeer je vakantie, combineer waar je van houdt tot momenten van absolute ontspanning. Het SPA & Wellness-gedeelte bevindt zich naast het grote verwarmde zwembad. Dus geniet van uw vakantie aan het Gardameer, zelfs in het vroege voorjaar en in de herfst. je vakantie aan het meer wordt verlengd.

De cijfers

200m2

Ruimte gewijd aan wellness met sauna's, Turks bad en ijskamer. Ruimtes voor ontspanning en behandelingen.

6 varianten

Zes soorten behandelingen om uit te kiezen. Behandelingen voor individuen en zelfs stellen. Alles in de naam van maximaal comfort.

Harmonia is dagelijks geopend van 08.30 uur tot 20.00 uur. Kies het juiste moment uit, ga een paar minuten weg van de stress en laad je op. Er is alles wat je nodig hebt, om van je vakantie aan het meer een ontspannende vakantie te maken.

Video
Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi