een echte vakantie met kinderen aan het Gardameer

La Rocca Camping Village is de ideale plaats voor een vakantie met kinderen aan het Gardameer.

een echte vakantie met kinderen aan het Gardameer

La Rocca Camping Village is de ideale plaats voor een vakantie met kinderen aan het Gardameer.

Veel services zijn voorhanden voor de eisen van de allerkleinsten.

Robcky Blu is een plaats waar kinderen in alle veiligheid en vrijheid kunnen spelen. Een beschermde, grote en gastvrije plek, in tussentijd kunnen de ouders een rustige dag op de camping beleven. De kinderclub heeft verschillende spellen waarmee het kind kan communiceren. Games die geschikt zijn voor alle leeftijden, van de kleinste tot en met kinderen van 8-12 jaar.

De miniclub wordt op bepaalde momenten van de dag bemand door onze medewerkers die de kleintjes controleren en ermee omgaan.

Meer informatie

NIEUWE MINICLUB “ROCKY” EEN NIEUWE SPEELTUIN

Mini Club Rocky is volledig vernieuwd. 200mq ingericht om onze kleine vriendjes te vermaken, op de bodem van de zee in een galjoen van piraten, met veel nieuwe activiteiten voor groot en klein.

Kinderruimte voor kinderen van 1 tot 3 jaar onder begeleiding van ouders en een playground voor de groteren van 4 tot 12 jaar, een grote en hernieuwde ruimte voor nieuwe workshops om te spelen en zich te amuseren onder het attent oog van een team van deskundigen.

Ook de speeltuin bij het podium van de animatie heeft een complete vernieuwing ondergaan, met nieuwe aktiviteiten om samen te zijn en al onze gasten te vermaken.

De cijfers

200+300m2

totale ruimte beschikbaar voor kinderen. Gesloten ruimtes met veel games en één
grote buitenruimte en uitgerust met tal van attracties voor kinderen.

8 animators

zijn de hele periode van opening van de camping aanwezig in de structuur. Gekwalificeerde en professionele mensen met certificeringen voor het beroep. Elk van onze animators spreekt minstens vloeiend 2 talen.

Video