Een camping met speeltuinen
aan het Gardameer

Op onze camping hebben we verschillende speelplekken voor kinderen en ... niet alleen

Een camping met speeltuinen
aan het Gardameer

Op onze camping hebben we verschillende speelplekken voor kinderen en ... niet alleen

De speelruimtes zijn georganiseerd in maximale veiligheid en beschikken altijd over nieuwe en gecontroleerde spellen.

De speelruimtes zijn de hele dag open. Ze vertegenwoordigen de juiste buitenruimte waar het kind veilig kan bewegen en spelen met andere kinderen. Aan de ouders bieden we confortabele banken aan om de kinderen te observeren en…. Van het mooie landschap te genieten.

Meer informatie

Buiten spelen in harmonie en veiligheid

Een deel van de dagelijkse animatie gaan naar de diverse speel gebieden. Een manier om dicht bij iedereen te zijn en om de kleintjes vertrouwd te maken met de structuur.

De geïnstalleerde spellen zijn allemaal scrupuleus gecontroleerd door het eigen personeel en zowel door gekwalificeerde experts. De verschillende speelruimtes zijn onderverdeeld in verschillende leeftijden; twee zijn bedoeld voor jongere gasten tot 6 jaar oud en twee zijn ontworpen voor kinderen tot 12 jaar.

De cijfers

400m2

de speeltuinen op de camping beslaan een totale oppervlakte van 480m².
Dit toont de aandacht die we besteden aan de ruimte gewijd aan U.

 8- 4 gebieden

4 gebieden, 3 in het bovenste deel van de camping en 1 in het gebied van het meer. Het aantal geïnstalleerde games zijn 23. Glijbanen, touwen, wandelpaden en nog veel meer.

Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi