RISTORANTE, PIZZERIA, WINE BAR – BOTANIKA

Typische gerechten van het Gardameer
Een nieuw restaurant, verwarmd en voorzien van airconditioning, wacht op jullie vanaf 8 uur tot 23 uur om de beste gerechten van onze lokale traditie te serveren.

RISTORANTE, PIZZERIA, WINE BAR – BOTANIKA

Typische gerechten van het Gardameer
Een nieuw restaurant, verwarmd en voorzien van airconditioning, wacht op jullie vanaf 8 uur tot 23 uur om de beste gerechten van onze lokale traditie te serveren.

Binnen een splinternieuwe keuken en een avangardistische bar van 16 meter lengte om jullie te laten genieten van producten “made in Italy” van zeer hoge kwaliteit, die door onze chefs minutieus zijn uitgezocht.

Binnen 240 plaatsen, onderverdeeld in 5 verschillende zalen, om je steeds een nieuwe ervaring te laten beleven.

Buiten 140 plaatsen met uitzicht op het zwembad, om je in een unieke atmosfeer te laten ontspannen.

Nieuwe gerechten, nieuwe cocktails en een wijnkelder met de meest gerenommeerde wijnen uit de streek….. dit alles uiteraard plastic vrij!

Prijslijst

Meer informatie

Eet natuurlijk, smaaktraditie en innovatie

Het restaurant Botanika is in 2018 volledig vernieuwd. Het oorspronkelijke idee was om een ruimte te creëren waar de lokale grondstoffen en voedsel geconsumeerd kunnen worden dat over land van het Gardameer spreekt.

Deze unieke ervaring is vergezeld van een omgeving die we helder, elegant en vriendelijk wilden hebben. Een omgeving die ervoor zorgt dat je blijft "kamperen", zelfs tijdens het proeven van een uitstekend gerecht.

De nieuwe structuur combineert zich van een campingrestaurant met de sfeer van een groot restaurant, gecombineerd met een eigen wijnkelder waar u uitstekende wijnen van de familie Guerrieri Rizzardi kunt proeven.

Modern, geschiedenis en traditie: Botanika, het restaurant Bardolino met alle excellenties.

De cijfers

730m2

Oppervlakte

380

Zitplaatsen

24 H

OPENINGSUREN

Bar 8-22
Restaurant 12.00 - 22.00
Pizzeria 12.00 - 22.30

De restaurantruimte bevindt zich in het centrale gedeelte van de camping, dichtbij het nieuwe zwembad en de belangrijkste voorzieningen. De bar is verbonden met het restaurant met een grote bar met uitzicht op het zwembad en een aantal tafels buiten.

Het restaurant serveert traditionele, lokale gerechten en internationale gerechten. Je kunt het gerecht bij uitstek niet missen, “pizza”. Lekker en volgens traditie gemaakt, een echte traktatie voor iedereen.

Een eigen wijnkelder bevindt zich in het restaurant en is beschikbaar voor klanten. Een blootgestelde kelder, maar alleen op aanvraag toegankelijk. Binnenin, de beste wijnen van de Guerrieri Rizzardi wijnmakerij, de historische Bardolino wijnmakerij die, via zijn vele wijngaarden verspreid over de regio Verona, de beste Venetiaanse wijnen produceert, zoals: Amarone, Valpolicella Classico, Pojega Ripasso, Bardolino, Chiaretto di Bardolino, Bardolino Classico, Recioto di Soave, Soave Classico en Vignaunica Chardonnay.

Video