Een supermarkt
op de camping

Alle producten voor dagelijkse behoeften en een brede selectie van typische producten van het Gardameer.

Een supermarkt
op de camping

Alle producten voor dagelijkse behoeften en een brede selectie van typische producten van het Gardameer.

Onze nieuwe boutique met etenswaren verwacht jullie in nieuwe openingstijden: iedere dag : 7.30 – 20.30

Binnen vind je het beste van de producten “made in Italy”, een 6 meter lange, nieuwe vleeswarenbank en banketbakkerij van hoogste kwaliteit, een groente- en fruitzone vers van de boer en de beste producten van de beste merken.

Een krantenkiosk met de meest bekende kranten uit Europa en een zone gewijd aan lokale excellentie met de beste wijnen van de streek.

Wij verwachten jullie om al de nieuwigheden te ontdekken.

Meer informatie

Het gemak van een complete supermarkt

Garda Gourmet is een supermarkt van Bardolino maar bevindt zich op een camping.

Bij het ontwerpen van de nieuwe ruimte en het nieuwe meubileir, gerealiseerd in 2018, wilden we dat onze supermarkt een ruimte zou zijn waar je dezelfde ervaring kunt ervaren die je hebt in het dagelijks leven.

Een plek om naartoe te gaan zonder stress en zorgen, bewust om alles te vinden wat je nodig hebt.

Voldoende bewegingsruimte, aparte ruimtes voor verschillende verse producten, diepvriesproducten, wijnen en alles wat nodig is voor het dagelijks leven op de camping.

De cijfers

300m2

Garda Gourmet is verspreid over een oppervlakte van 300 m2 hier vindt U vers fruit, groenten uit het gebied, grote vriesvakken voor ijs, diepvriesproducten en nog veel meer.

Meer dan 600

Er zijn meer dan 600 producten in onze supermarkt. Een supermarkt geplaatst op een camping maar die de kenmerken heeft van een echte supermarkt van het land.

De Garda Gourmet camping-supermarkt is een van de meest bekende en een goed onderhouden kampeersupermarkt aan het Gardameer.

Het is elke dag open van 07.30 uur tot 20.30 uur en biedt, naast de klassieke supermarktproducten, ook zeer verse banketproducten, bakkerijproducten en plantaardige producten die zijn geselecteerd door lokale producenten.

Frisheid en kwaliteit. Comfort en vriendelijkheid. De medewerkers van Garda Gourmet staan klaar om u te verwelkomen en de beste producten te serveren.

Video