Ons Dierenpark 

Ons Dierenpark 

La Rocca Camping Village is tot op heden de eerste camping aan het Gardameer die u de mogelijkheid biedt om uw tijd door te brengen midden in  de natuur en met  boerderijdieren, waaronder twee alpaca's, konijnen, parelhoenders, schapen, een ezel, een pauw en een geit.  
Een veilige en kindvriendelijke omgeving, waar onze jonge gasten onder toezicht in contact kunnen komen met een wereld die vandaag de dag, voornamelijk in grote  steden, verloren gaat. 
  
Het dierenpark is gelegen in het bovenste deel van de camping op de grens van  het bos dat naar boven voert richting La Rocca van Bardolino. Een park  exclusief toegankelijk voor de gasten van de camping, waar u tevens  wandelingen kunt maken in de wijngaarden, olijfgaarden en aromatische tuin van het bedrijf La Rocca del Garda. Voor meer informatie , bezoek onze site www.roccadelgarda.it  

Meer informatie

Veel aciviteiten voor kinderen

In het Park is ons personeel aanwezig, zij zijn altijd bereid u te begeleiden  en informatie te verstrekken over de aanwezige dieren.  
Er worden talrijke activiteiten georganiseerd, deze zijn voor iedereen toegankelijk, zoals bijvoorbeeld  wandelingen op de paden van La Rocca, trekking met alpaca's tussen onze wijngaarden, dagen gewijd aan de kennis van dieren en hun herstel in samenwerking met de Associazione Progetto Natura Verona Lago (natuurproject bescherming wilde dieren), oriëntering, botanische laboratoria en nog veel meer. 

10

diersoorten 

2 hectare

omtrek van het park