Watersporten.
Water zit in ons DNA.

Geniet volledig van het Gardameer.
Windsurfen, kajakken en nog veel meer.

Watersporten.
Water zit in ons DNA.

Geniet volledig van het Gardameer.
Windsurfen, kajakken en nog veel meer.

Het watersportcentrum "Surf Point La Rocca" ligt aan het prachtige strand van de camping en biedt een breede gamma van sportattracties te huur, waaronder Sup, Windsurf, kajakken , Fitness en Yoga Surf.

Het is een plezier om samen te sporten en de beste tips te geven, om te genieten van de schoonheid van het uitzicht dat alleen vanaf het meer te bewonderen is. Tussen Bardolino en Garda zijn er stranden met en een adembenemend uitzicht.

Wij vragen U om respect te hebben en het zeer eenvoudig regelement te beachten, die wordt voorgelecht aan het begin.

De uitrusting is ook geschikt voor diegenen die deze sporten voor de eerste keer willen proberen.

Wij vragen u om respect te hebben en het zeer eenvoudig regelement te beachten, die wordt voorgelecht aan het begin.

Het doel is om een gastvrije en leuke service te bieden, hebben we ook een speciale Facebook-pagina: "Surf Point La Rocca". Hierover vindt u veel informatie, u kunt onze foto's bekijken, evenementen delen, het laatste nieuws ontvangen en uw mening geven die zeker met plezier wordt ontvangen.

Meer informatie

Wanneer je inademt, ga terug naar jezelf. Wanneer je uitademt, laat je elke spanning los

Uw vakantie op camping La Rocca di Bardolino is een oase van rust en zonder zorgen. Daarom hebben we er alles aan gedaan om u te laten genieten van elk moment van uw vakantie. We hebben een punt van informatie, assistentie en verhuur direct op de camping gecreëerd.

De kajak is de meest idiale manier voor alle mensen om het meer te leven.

Het vereist, zoals alle sporten op het meer, maximale aandacht maar is toegankelijk voor alle mensen. Het is mogelijk om de ravijnen en inhammen te verkennen die moeilijk te bereiken zijn, zelfs met boten.

De sup, relatief recente discipline, combineert de rechtopstaande positie met het klassieke gebaar van roeien. Een goede mix om bijna alle spieren van het lichaam te trainen.

Eindelijk, voor de meer sportieve, windsurfen.

Voor informatie schrijf een : surfpoint@campinglarocca.com

Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi