Gym. Zelfs op vakantie,
willen we fit zijn.

De Harmonia Spa biedt vele regenererende diensten:

Gym. Zelfs op vakantie,
willen we fit zijn.

De Harmonia Spa biedt vele regenererende diensten:

Warm Hamonia met sauna, stoombad, chromotherapie, ontspanningsruimte; behandelingscabines; fitnessruimte en zwembaden met hydrotherapie met een panoramisch uitzicht.

WARME HARMONIA

SAUNA & SOFT SAUNA: hun warmte stimuleert de bloed- en lymfatische circulatie, verhoogt het immuunsysteem en ontspant de spieren.

STOOMBAD: de luchtvochtigheid bereikt 100%; omwikkeld in een warme wolk, bevrijdt het lichaam zichzelf van giftige stoffen en stress.

KLEURENTERAPIE: Het gebruik van stimulerende of kalmerende eigenschappen van het kleurenspectrum, wordt het lichaam weer in balans gebracht.

HARMONIA PRIVATE SPA

Je kunt jezelf tijd gunnen in onze Spa door het te reserveren. Ideaal om een speciale dag te vieren of gewoon om even weg te zijn van de wereld.

IDROHARMONIA

Het wellnessprogramma van Harmonia laat haar gasten regenereren dankzij de voordelen van hydrotherapie.

... ontspan in de whirlpool, geniet van uw favoriete drankje en geniet van het uitzicht op het meer.

prijslijst

Meer informatie

Onze taak in het leven is niet om anderen te overwinnen, maar om onszelf te overwinnen

De fitnessruimte is uitgerust met gloednieuwe Technogym-gereedschappen, de beste fitnessproducten in Italië en wereldwijd. U kunt trainen met een spectaculair uitzicht op het zwembad en het meer, gegarandeerd door het grote raam dat de hele fitnessruimte verlicht.

Om je te verwelkomen en te begeleiden tijdens je trainingssessies, vind je onze voorbereide medewerkers, klaar om je te helpen tijdens je training.

Er zijn dumbbells van alle gewichten beschikbaar in de fitnessruimte cardio-apparaten zoals de loopband, de elliptische trainer, buikspieren, gratis in het trainingskasteel en nog veel meer.

Harmonia is een ruimte die zich toelegt op de zorg voor lichaam en geest.
Perfect voor het combineren van een ontspannende vakantie met een dynamische en actieve vakantie zoals een camping.

De Harmonia-ruimte wacht op je, vraag bij de receptie naar meer informatie.

Video
Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi