Viervoeter vrienden
Bij ons zijn het welkome gasten

Onze camping is uitgerust met alle faciliteiten om onze viervoetige vrienden in alle veiligheid en comfort te ontvangen.

Viervoeter vrienden
Bij ons zijn het welkome gasten

Onze camping is uitgerust met alle faciliteiten om onze viervoetige vrienden in alle veiligheid en comfort te ontvangen.

La Rocca Camp is de camping waar uw trouwe viervoeter ook welkom is.

La Rocca Camp Village organiseert basic ‘Agility’ met deskundige instructeurs die spelenderwijs uw trouwe viervoeter instrueert. Hond en baas beleven hier een hoop lol aan.

Wij hebben 2 honden terreinen’ special gewijd aan uw hond, naast de automaat met gratis honden afval zakjes en in de buurt van de hondendouche.

Mocht u een dierenarts nodig hebben, is in de onmiddellijke nabijheid van de camping met de mogelijkheid tot huisbezoek.

Meer informatie

UW TROUWE METGEZEL MEE OP VAKANTIE??

Voor de gemoedsrust van uw huisdieren en die van onze campinggasten vindt u hier een korte uitleg van onze regels. Ook willen wij u er ook aan herinneren dat u verplicht bent uw huisdier te melden bij de boeking.:

Huisdieren zijn toegestaan op de standplaatsen en in bepaalde mobile homes (max. 2 per structuur, zie ook onze prijslijst).

Het is toegestaan uw viervoeter mee te nemen naar het strand, aan de promenade langs het meer; dieren mogen echter niet in het water, dit is strafbaar en kan u een boete opleveren.

Honden dienen altijd aangelijnd op de camping gehouden te worden in naleving van andere kampeerders.

Volgens de huidige regels, moeten de dieren buiten de camping uitgelaten worden voor hun behoeftes.

De cijfers

2

Dog Area ed 1 Agility Tour

n

Mogelijkheid om een dierenarts en instructeurs te hebben

De eigenaren zijn altijd verplicht de uitwerpselen met de daarvoor bestemde hondenpoepzakjes op te ruimen. De automaat met gratis honden afval zakjes en in de buurt van de hondendouche.

Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om ervoor te zorgen dat de dieren geen overlast aan andere campinggasten, en/of schade aan derden of kampeer structuren veroorzaken.

Katten en andere huisdieren mogen niet buiten de staanplaatsen en wooneenheden worden achtergelaten.

Uw huisdieren zijn niet toegestaan op de speelplaats, in het zwembad, toiletten en in de supermarkt

Voor hondenrassen die als gevaarlijk beschouwd worden, dient u speciale toestemming van de Directie te hebben. Deze honden moeten altijd aangelijnd zijn en een muilkorf dragen.

Het is niet toegestaan om de dieren alleen achter te laten in de woningen.

Onze vrienden viervoeters kunnen verblijven in de onderstaande accommodaties:

- Maxicaravan Charme 1 en 2, Maxicaravan Easy 1 en 2, Maxicaravan Family 1 en 2, Maxicaravan Perla, Maxicaravan Panorama, met aanvraag en gesloten nr. in Maxicaran Aquagarden