F.A.Q.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Annuleren van de reservering is mogelijk tot 30 dagen voor aankomst, om welke reden dan ook. Het is mogelijk om tijdens de boekingsfase de optie "Veilig Boeken! aan te vragen tegen een prijs van € 45, waarmee u tot 7 dagen voor de incheckdatum kunt annuleren. In beide gevallen worden bij annulering de € 25 boekingskosten ingehouden, en in het geval van "Veilig Boeken" ook de € 45, maar wordt de aanbetaling teruggestort. 

Wat zijn de openingsdata van de camping ?

De camping is geopend van 22/3/24 tot 3/11/24

Zijn de zwembaden altijd geopend?

Ja de zwembaden zijn het gehele seizoen geopend en verwarmd in voor- en naseizoen. De tijden kunnen per seeizoen varieeren.

Zijn huisdieren toegestaan?

Ja, huisdieren zijn toegestaan op al onze staanplaatsen en in een aantal accommodaties; Maxicaravan Smart, Smart Family, Charme 2, Solaria en ook in een aantal Roccalux en Aquagarden.

De extra prijs is afhankelijk van het seizoen.  

Is er een prijslijst aanwezig op de website ?

Daar de prijzen per dag kunnen varieeren is er geen prijslijst op de site te zien. Ons reserveringskantoor zorgt graag voor een persoonlijke offerte op aanvraag.

Is ontbijt inbegrepen?

Het ontbijt is alleen inbegrepen bij de accommodaties Aquaglamp ( Garda Bubble, Cupola Geo en Geo Suite)

Wat zijn de reserveringskosten ?

Bij elke reservering worden € 25,00 reserveringskosten in rekening gebracht. Bij terugbetaling van de aanbetaling in geval van annulering, worden deze kosten niet vergoed.

Kan ik al boeken voor 2025?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om te boeken voor 2025. Zodra het mogelijk is om te boeken voor 2025 zullen we dit op onze website en op onze sociale media vermelden.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Staanplaatsen: Check-in vanaf 12.00 uur, check-out vòòr 12.00 uur

Accommodatie en Glamping: Check-in vanaf 16.00 uur, check-out vòòr 10.00 uur.

Het is mogelijk om eerder aan te komen dan de check-in tijd, in dit geval kunt U in de tussentijd reeds gebruik maken van de campingfaciliteiten tot de geboekte accommodatie klaar is.