F.A.Q.

1 - Is het verplicht om een ​​masker te dragen?
 
Het masker is alleen nog verplicht  (FFP2) om van het  openbaar vervoer gebruik te maken. Vanaf 6 jaar geldt deze regel voor iedereen.(Bijgewerkt 2022)


2 - Is de Harmonia SPA geopend? Het Turks stoombad en de sauna?
 
Harmonia is open, zowel voor massages als voor schoonheidsbehandelingen. De fitnessruimte, sauna en Turks stoombad zijn tevens beschikbaar, maar dienen gerserveerd te worden (Bijgewerkt 2022).


3 - Hoe worden de accommodaties gedesinfecteerd?
 
Bij elk vertrek worden alle accommodaties ontsmet met waterstofperoxide en met medische chirurgische hulpmiddelen. Buiten op de accommodatie vindt U een zegel met datum van uitvoering van de ontsmetting . (Bijgewerkt tot 2022)


4 - Is de versterkte groene pas nodig om gebruik te maken van de campingfaciliteiten?
 
Vanaf 01.04.2022 is geen enhanced green pass meer nodig om de camping te betreden (bijgewerkt in 2022).


5 - Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
 
Annuleren van de reservering is mogelijk tot 30 dagen voor aankomst, om welke reden dan ook. Het is mogelijk om tijdens de boekingsfase de optie "Veilig Boeken! aan te vragen tegen een prijs van € 45, waarmee u tot 7 dagen voor de incheckdatum kunt annuleren. In beide gevallen worden bij annulering de € 25 boekingskosten ingehouden, en in het geval van "Veilig Boeken" ook de € 45, maar wordt de aanbetaling teruggestort. Mochten er reisbeperkingen zijn, worden onze annuleringsvoorwaarden zo nodig aangepast. Bovendien is het mogelijk om een tegoedbon te ontvangen, zelfs na de annuleringsdeadline, maar dan alleen na de presentatie van een officieel document dat de positiviteit of de noodzaak van quarantaine bevestigt.


6 - Hoe kan ik een tegoedbon gebruiken?
 
Het is mogelijk om de tegoedbon, binnen de geldigheidsdatum, te gebruiken als aanbetaling voor een nieuwe reservering. Voor een optimale organisatie dient het gebruik van de tegoedbon tijdens de reserveringsfase aan ons boekingskantoor te worden aangegeven. De bon kan niet worden overgedragen of verkocht aan derden tenzij na schriftelijk en gemotiveerd verzoek per e-mail. (Bijgewerkt tot 2022)