F.A.Q.

1 - wanneer gaat de camping open?

Vrijdag 12 juni gaat de camping weer open.

2 - Ik heb een reservering in 2020 maar ik kan niet komen (vanwege reisbeperkingen opgelegd door mijn regering). Is het mogelijk om mijn aanbetaling naar 2020 te verplaatsen?

Absoluut ja. Neem gewoon contact op met de receptie en geef de nieuwe data door, onder voorbehoud van beschikbaarheid zullen we uw boeking verplaatsen naar de gevraagde nieuwe periode.

3 - Kan ik mijn verblijf in 2020 uitstellen naar een hoger seizoen? Moet ik een toeslag betalen?

U kunt uw verblijf in het seizoen 2020, onder voorbehoud van beschikbaarheid, in elk seizoen verplaatsen voor dezelfde prijs als de eerste gemaakte boeking.  Als de reservering in het laagseizoen is en u wilt deze naar een hoger seizoen verplaatsen, is de prijs die u betaalt altijd die van de eerder geboekte reservering, als de prijs in plaats daarvan lager is, wordt de prijs verlaagd naar die van het gekozen seizoen.  Er zijn geen toeslagen te betalen.  Als u het type accommodatie wilt wijzigen, wordt het te betalen verschil tussen de twee accommodaties geteld in het gekozen nieuwe seizoen.

4 - Als ik de reservering verplaats naar 2021, blijft de prijs ongewijzigd of verandert deze?

De prijzen voor 2021 zijn dezelfde als voor 2020, waarbij u in hetzelfde tariefseizoen boekt  tot het einde van ons werkseizoen, wanneer de nieuwe prijslijst wordt vrijgegeven. Reserveringen die zijn bevestigd met de betaling van de aanbetaling aan het einde van het seizoen van 2020 zijn niet onderhevig aan prijsverhogingen. De seizoensverandering in 2021 tegen dezelfde prijs is niet mogelijk, de prijs is volgens de prijslijst.

5 - Wat zijn de terugbetalingstermijnen?

La Rocca Camping Village verbindt zich ertoe om de aanbetaling terug te storten aan diegenen die een schriftelijk verzoek hebben ingediend binnen de vereist tijd binnen 2020. Daarom raden we u aan om de Vakantie Voucher  aan te vragen, voor uw maximale gemak.

6 - Ik weet de data van het volgende verblijf niet. Kan ik de huidige boeking annuleren en ze doorgeven zodra ik bekend ben? Kan ik een voucher ontvangen om te gebruiken voor een volgend verblijf?

Ja, u kunt uw boeking annuleren binnen de aangegeven voorwaarden en u kunt de Vakantie Voucher  aanvragen en uw aanbetaling 18 maanden geldig houden. Als u uw Voucher niet binnen deze 18 maanden gebruikt, verbindt La Rocca zich ertoe om aan het einde van het seizoen 2021 het volledige betaalde bedrag, inclusief reserveringskosten, terug te betalen.

7 - Hoe kan ik een voucher gebruiken?

U kunt de Voucher gebruiken, binnen de gestelde termijn, als borg voor een nieuwe boeking of voor een verblijf, met de Voucher bevestigingsbrief bij aankomst. De Voucher kan niet worden overgedragen of verkocht aan derden, tenzij na een schriftelijk en gemotiveerd verzoek en onder voorbehoud van bevestiging door het boekingskantoor.

8 - Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

De nieuwe annuleringsvoorwaarden voor het niet verliezen van de aanbetaling zijn 14 dagen voor de aankomstdatum tot 30 juni 2020, na deze datum worden de voorwaarden gesteld op 30 dagen voor aankomst, tenzij eerder overeengekomen situaties bij het boekingskantoor.

9 - Zal de restaurant-, markt- en zwembadservice bij opening gegarandeerd zijn? Bezorgservice naar   accommodatie (eten)?

Ja, alle services zijn open. Uiteraard mits naleving van het door de bevoegde autoriteiten opgelegde protocol, dat zowel in de receptie als op onze website zal worden vermeld.

10 - Hoe zijn huisvesting en gemeenschappelijke ruimten ontsmet?

--