F.A.Q.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?Annuleren van de reservering is mogelijk tot 30 dagen voor aankomst, om welke reden dan ook. Het is mogelijk om tijdens de boekingsfase de optie "Veilig Boeken! aan te vragen tegen een prijs van € 45, waarmee u tot 7 dagen voor de incheckdatum kunt annuleren. In beide gevallen worden bij annulering de € 25 boekingskosten ingehouden, en in het geval van "Veilig Boeken" ook de € 45, maar wordt de aanbetaling teruggestort. 

Wat zijn de openingsdata van de camping ?

De camping is geopend van 01/04/23 tot 05/11/23

Zijn de zwembaden altijd geopend?

Ja de zwembaden zijn het gehele seizoen geopend en verwarmd in voor- en naseizoen. De tijden kunnen per seeizoen varieeren.

Zijn huisdieren toegestaan?

Ja, huisdieren zijn toegestaan op al onze staanplaatsen en in een aantal accommodaties; Maxicaravan Smart, Smart Family, Charme 2, Solaria en ook in een aantal Roccalux en Aquagarden.

De extra prijs is afhankelijk van het seizoen.  

Is er een prijslijst aanwezig op de website ?

Daar de prijzen per dag kunnen varieeren is er geen prijslijst op de site te zien. Ons reserveringskantoor zorgt graag voor een persoonlijke offerte op aanvraag.

Is ontbijt inbegrepen?

Het ontbijt is alleen inbegrepen bij de accommodaties Aquaglamp ( Garda Bubble, Cupola Geo en Geo Suite)

Wat zijn de reserveringskosten ?

Bij elke reservering worden € 25,00 reserveringskosten in rekening gebracht. Bij terugbetaling van de aanbetaling in geval van annulering, worden deze kosten niet vergoed.