Mini Club (4-8 jaar) 

Mini Club (4-8 jaar) 

De miniclub op de camping is elke dag geopend voor de kleintjes  
Hier staan de kinderen op de voorgrond: een internationaal en ervaren team begeleidt hen in alle veiligheid zich te vermaken, waardoor ouders een paar uurtje ontspannen tijd voor zichzelf hebben. Leuke gymnastiek, boeiende spelletjes, creatieve workshops, en ontdek zelf... Het animatie team zorgt  zowel in de ochtend als in de namiddag voor een leuk en boeiend programma op maat gemaakt  in een verzorgde en feestelijke omgeving. 
Het miniclubprogramma zorgt ook in de avond voor vermaak: elke avond is er minidisco in het clubgebouw en een avond per week zorgen de kinderen zelf voor een eigen show, dat zij voorbereiden samen met het animatieteam. 

Meer informatie

Junior-Teen Club

Junior Club (8-12 jaar)

Voor de iets oudere kinderen, organiseert ons animatieteam een programma speciaal voor hen!  
Trefpunt in de Rocky Blu Mini Club en dan…: sporttoernooien, creatieve workshops en experimenten, scouting, pumptrack en nog veel meer! Een programma vol pure energie! 

Teen Club (12-17 jaar)

Tieners: te oud om met de kinderen te spelen en te jong om bij de volwassenen te horen!  Zij hebben behoefte aan: een eigen plek om elkaar te ontmoeten, te chatten, videogames te spelen, een selfie te maken of een Tik Tok, tijd om met elkaar door te brengen. We hebben speciaal voor hun een plaats en een programma ontworpen om aan deze behoeften te voldoen en onder begeleiding van een animator worden ook verschillende excursies, fietstochten, activiteiten georganiseerd. Geen tijd voor verveling! 

2

animatiemedewerkers voor de gehele openingsduur van de camping zijn er 2 animaiemedewerkers  aanwezig in de miniclub, een aantal dat toeneemt tijdens het hoogseizoen. Dit zijn gekwalificeerde en professionele medewerkers. Elk van onze animatiemedewerkers spreekt minstens 2 talen vloeiend. 

1

digitale apparaten beschikbaar