Vrije tijd
Zoveel manieren om plezier te hebben.

Organiseer je vrije tijd voor een onvergetelijke vakantie aan het Gardameer.

Vrije tijd
Zoveel manieren om plezier te hebben.

Organiseer je vrije tijd voor een onvergetelijke vakantie aan het Gardameer.

Jouw vakantie aan het Gardameer

Tal van voorstellen om zo goed mogelijk je vrije tijd te organiseren en om je vakantie onvergetelijk en uniek te maken.

Het Gardameer is niet alleen beroemd om zijn natuurlijke schoonheid, maar ook om de vele attracties die er zijn. Deze zijn niet beperkt tot kunst en cultuur, maar worden ook vertegenwoordigd door de vele pretparken die zich aan het onderste deel van het meer bevinden.

De Venetiaanse kant van het Gardameer, die zich uitstrekt van Bardolino tot Pescheria del Garda staan bekend om hun pretparken. Allereerst, Gardaland trekt alleen al jaarlijks duizenden mensen uit heel Europa. In de directe omgeving zijn er andere parken, zoals CanevaWorld, Moviland, Parco Natura Viva, Sigurtà Park, Park Jungle Adventure en vele anderen.

De Breschianische kant aan het Gardameer is bereikbaar binnen 30 minuten met de auto vanaf onze camping. Bekend om het nachtleven, met haar nachtclubs en disco's is één van de belangrijkste Italiaanse vermaak.

Parken van Garda

Grote emoties – voor de hele familie – te beleven in een van de vele pretparken aan het Gardameer.

De bekendste is zonder twijfel GARDALAND, het grootste pretpark in Italie, waar  groot en klein plezier heeft met talrijke actracties uit de fantasie- en avonturenwereld.

Ook voor de allerkleinsten een passende afdeling met sprookjes.

Het park MOVIELAND  is een megapark met talrijke cinematografsche decors, om als hoofdpersoon unieke atracties en adembenemende voorstellingen te beleven .

In MEDIEVAL  TIMES word je in het verre verleden teruggebracht om de magische atmosfeer van een middeleeuws steekspel te herleven, gevolgd door een  kostelijk banket uit andere tijden.

En niet te vergeten ROCK STAR RESTAURANT, een restaurant in amerikaanse stijl om een avond door te brengen in pure rockstijl, met de meest bekende muziek.

CANEVAWORLD  signaleren we als waterpark, met caraibische atmosfeer, talrijke waterglijbanen en een piratenwereld; het waterpark CAVOUR, in het natuurpark Mincio gelegen, met  verschillende meerbaanse glijbanen,  zwembanen op meerdere hoogten en tropische atmosfeer.

Wie zich wilt wagen tussen lianen, canadese bruggen en parcoursen met  verschillende moeilijkheden, dan is het JUNGLE  ADVENTURE  PARK geschikt voor U,  terwijl er voor de dierenliefhebbers in PARCO NATURA VIVA een dierenpark met veel zeldzame soorten in het safari-park, wat in eigen auto kan worden afgelegd om van dichtbij de dieren uit de afrikaanse savanna te bewonderen.

Tickets te koop bij de receptie

Thermale baden en gezondheid

Tussen de eeuwenoude bomen in het prachtige park van Villa dei Cedri ligt het PARCO TERMALE DEL GARDA. Welzijn en relax zijn verzekerd in ieder seizoen van het jaar in het lauwwarm bronwater van een thermaal meertje.

Het water van Villa dei Cedri ontspringt met een temperatuur van ca. 37°C en heeft een weldadig reinigende invloed, kalmerend en tegen ontstekingen van de huid. Het meertje is nog waardevoller door de grot met idromassages en twee kleine waterbaden  met iets hogere temperatuur.

In Sirmione, bij het CENTRO TERMALE AQUARIA is het mogelijk in warme, heilzame buitenbaden  te genieten van een fantastisch panorama op het meer.

Relax met hydro-massages en aromatherapie douches,  tezamen met thermale en esthetische behandelingen, wordt U  in  deze unieke en suggestieve atmosfeer  aangeboden.

Het thermaal water van Sirmione staat bekend voor de behandeling van verschillende ziekten van onze  ademhalingsorganen en wordt met gunstig resultaat gebruikt voor de behandeling van reumatische aandoeningen en bewegings-rehabilitatie.

Shopping

Iedere vakantie kan  aanleiding zijn om te winkelen, om een souvenier mee te nemen, een cadeau te  geven of voordelige aanbiedingen uit te buiten.

La Grande Mela Shoppingland – 120 gespecialiseerde winkels met een Multisala  The Space Cinema, bowling met 20 banen, biljartzaal, baby-ruimte, slotmachines en een rijk food court.In Lugagnano di Sona (S.S.11 Verona-Peschiera: uitgang Lugagnano di Sona – Autobaan A4 Milano-Venezia: uitgang Sommacampagna – Autobaan A22 Modena – Brennero: Uitgang Verona Nord)

Grand’Affi Shopping Center – winkelgallerij met 39 winkels en een ipermarkt. In Affi (VR) lokaliteit Canove – Autobaan Brennero/A22 – na 200 m.uitgang Affi/Lago di  Garda sud.

Fashion District Mantova Outlet – elegante modestad waar winkelen vermakelijk is, een plezier , een aangelegenheid, 110 winkels en de beste modemerken en kleding met korting van 30 tot 70% -In  Mantua, uitgang A22 Mantova sud.

Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi