Speelvelden.
Sport voor iedereen.

Onder de best uitgeruste campings met sportterreinen aan het Gardameer, biedt La Rocca ook de mogelijkheid om verschillende activiteiten voor alle sportliefhebbers te beoefenen.

Speelvelden.
Sport voor iedereen.

Onder de best uitgeruste campings met sportterreinen aan het Gardameer, biedt La Rocca ook de mogelijkheid om verschillende activiteiten voor alle sportliefhebbers te beoefenen.

In het bovengedeelte van de camping, bij de zwembaden, op de hellingen van la Rocca, bevindt zich een nieuw veelzijdig terrein met synthetisch gras, waar je kunt voetballen en basket spelen met je nieuwe vrienden of deelnemen aan grote toernooien die door onze deskundige animatie-equipe worden georganiseerd en beloond worden met gadget en medailles. Bovendien is er een reglementair veld voor Beach Volley waar je je kunt uitleven.

Dit alles met een prachtig uitzicht op het meer in een heerlijke rust om je met je hele familie te kunnen vermaken.

De velden zijn iedere dag geopend vanaf 9 uur tot 23 uur. We herinneren de liefhebbers eraan dat ze verlicht zijn vanaf 20 uur om interressante avondtoernooien te organiseren.

Voor de liefhebbers van individuele sport stellen we het nieuwe boogschieten voor, op de helling van de rocca, waar de deelnemers in contact met de natuur in volle vrijheid kunnen genieten. Ontspannend, in de stilte van de natuur zou je de titel van “Robin Hood” van het kampeerterrein kunnen winnen.

Meer informatie

Laat jezelf vervoeren door de concurrentie. Speel en heb plezier.

Het Gardameer wordt vaak geassocieerd met de perfecte vakantie voor sporters. Een echte verklaring, gezien er ruime keuze is aan sporten die er kunnen gedaan worden. Als de wil genoeg is, kan je kiezen in een breed gamma van sporten.

Onze camping heeft altijd oog gehad voor sportieve activiteiten. We hebben dat altijd met filosofie ondersteund door het verwelkomen van nieuwe attracties elk jaar. Sinds enkele jaren zijn er ook enkele velden waar je jezelf kunt werpen in competitief voetbal, beachvolleybal, basketbal en nog veel meer.

Het extra element dat we bieden is het prachtige uitzicht op het meer waarvan men kan genieten vanaf de sportvelden, last but not least, de bries die bijna constant over de velden kruist, komt doordat deze in het heuvelachtige gebied van onze camping liggen.

Een perfecte mix, je hebt geen excuses meer om uit te stellen.

De cijfers

2

Velden voor teamsporten en boogschieten.

14

De velden zijn dagelijks 14 uur open en worden 's avonds verlicht.

Het beachvolleybalveld is uitgerust volgens de regelgeving. Fijn zeezand en extern beschermingsnet. Het nabijgelegen kunstgrasveld is ideaal voor voetbal- en basketbalspellen.

Elke dag dompelen onze gasten (vooral de jongere) zich onder in spannende uitdagingen en toernooien die de vakantie nog leuker en leuker maken, zelfs voor de allerkleinsten. Een gelegenheid voor recreatie en ook een gelegenheid om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Su questo sito sono presenti cookie di terze parti per l'analisi della navigazione, l'integrazione con i social network e una migliore usabilità generale  Privacy Policy . Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all'uso dei cookie.
Chiudi