TOP

Zwembad en Bar
Zwembad en Bar

2 ruime zwembaden, 1 idromassage bassin voor 4 personen. In het bovengedeelte van de camping gelegen waar je het meer overziet.

tucano-piscina

KAMPEERTERREIN MET ZWEMBAD AAN HET GARDAMEER

Zoek je een ontspannende vakantie in een kampeerterrein met zwembad aan het Gardameer? Camping Village La Rocca kan jouw ideale oplossing zijn.

Onze prachtige zwembaden bieden duizend mogelijkheden voor veel plezier onder elkaar. Aan de voeten van de Rocca gelegen, met een adembenemend uitzicht op het Gardameer, geven de zwembaden uitzicht over de karakteristieke en overvloedige mediterrane vegetatie van de streek.

Het eerste zwembad van het kampeerterrein, met afmetingen 25x12 mt, voor zwemmers die ervan houden in de open lucht te zwemmen en loopt glooiend af van een diepte van 90 cm tot maximum 140 mt.

Het tweede zwembad, voor kinderen, heeft een maximum diepte van 50 cm, met een grote speelfontein “Luiaard” om zonder gevaar te kunnen spelen.

Het tweede kinderzwembad, heeft een maximale diepte van 50 cm. Voorzien van een grote fontein in de vorm van Bradipo om in alle veiligheid te spelen en pret te maken.

De zone is verder voorzien van twee nieuwe installaties watermassage Jacuzzi voor 4 personen met 30° verwarmd water voor de liefhebbers die zich  ontspannen en masseren willen in kristalhelder water. (Deze service is tegen betaling van 2€ voor 15 min. en 4 personen)
Naast de zwembaden bevindt zich een panoramisch terras met een uitzicht om nooit te vergeten en uiterst fijn zand, voor ontspanning en zonnebaden. Uitgerust met parasollen en ligstoelen voor wie ook hier van zeestrand wil genieten.

2015: VERWARMDE PANORAMISCHE ZWEMBADEN  vanaf het komende seizoen en geopend van 01 april tot 13 oktober,  met een watertemperatuur van 30°.

2014 :Nieuwe enongelooflijke waterspelen te wachten  in onze  panoramischezwembaden
500 mq solarium met uitzicht op het meer, met ligstoelen en parasols om je volledig aan relax en rust over te geven.

2013 : Restyling Zwembad 1000 mq nieuw solarium, nieuw filtersysteem met een automatisch en neranderd, low-ecologisch water-recovery-systeem, nieuwe binnen en buitenverlichting verlichting voor avondsfeesten.

Om de zwembadzone van kampeerterrein La Rocca te completeren, staat er een nieuw solarium van 1000 mq in het gras, met uitzicht op het Gardameer en een hernieuwd automatisch filtersysteem (niet milieustorend)  voor waterzuivering.  Een ideale omgeving voor volledige ontspanning en rust en dank zij de nieuwe  binnen- en buitenbelichting tevens voor feestavonden in een unieke omlijsting. 

Barservice is aanwezig direkt bij de ingang van de panoramische zwembaden met uitzicht  op het meer.

OPENINGSTIJDEN:
Vanaf 15/05 iedere dag vanaf 10 tot 19 uur. Het zwembad wordt met slecht weer gesloten.

Zwembad Café 

Het Cafè Zwembad, aan de ingang van de panoramische zwembaden gelegen met een wondermooi uitzicht op het meer. Deze nieuwe structuur biedt verschillende soorten ijs en vruchtenijs, warme broodjes en koffie tegen uitstekende prijzen om ook gedurende etenstijd van de zon en het mooie water van de zwembaden te genieten.

Uitstekend ook de georganiseerde aperatieven om de zonsondergang te bewonderen onder de beroemde rocca van Garda, en niet te verzuimen cocktails die worden klaargemaakt voor de avonden wanneer de zwembaden geopend blijven voor het publiek.

Zwembad voor volwassenen

Breed 25 m

Lang 12 m

Hoog(max) 2 m

Zwembad voor kinderen

Breed 6 m

Lang 6 m

Hoog(max) 60 cm

Openingstijden

vanaf 16/04

van 10 tot 19 uur

Bij regen gesloten