TOP

Sportactiviteiten
Sportactiviteiten

Veel voorstellen om je vakantie aan het Gardameer te verrijken.

Behalve de sportactiviteiten die door het  surfcentrum intern van het kampeerterrein worden georganiseerd, biedt het Gardameer een ruime mogelijkheid om sportactiviteiten  buiten te beoefenen in een uniek en karakteristiek  decor van deze streek. 

Daarom vertrouwt kampeerterrein La Rocca haar gasten toe aan de ervaring van Fit and Sun Garda, een sportvereniging die de meest vermakelijke outdoor activiteiten aanbiedt in de streek van het Gardameer en in het boeiende binnenland.

 

campeggio con attività sportive

Mountain bike

Van het meer tot de heuvels, en van de heuvels tot de bergen. Onze geleiders SIMB zullen jullie vergezellen om de grote verscheidenheid van routes te kennen en zij weten de meest getrainden tevreden te stellen, maar ook families en wielrenners.
En als je geen fiets hebt stelt Fit And Sun Garda je voor er een te huren tegen voordelige prijzen. Ons nieuwe bici park GT staat tot jouw beschikking!

campeggio con attività sportive

Wielersport

Het meer en het achterland zijn vaak het middelpunt geweest van belangrijke wielerwedstrijden, zoals het wereldkampioenschap en de giro d’italia. De varieteit van wegen die van het meer naar de bergen of naar de nabijgelegen steden lopen, maken van onze zone een van het meest geliefde fietsgebieden van de hele wereld. Aan ons toevertrouwd om klassieke tochten te ontdekken maar ook de minder bekende.

campeggio con attività sportive

Trekking/walking

Rugzak op de schouders en vooruit! Met onze begeleiders bereik je spectaculaire uitzichten. Vanaf het noorden van het Gardameer tot het gedeelte meer naar het zuiden, vind je steeds het blauw van het meer en de luchten. En zonder te haasten om aan te komen ontdek je kleine dorpen die onbekend zijn aan het massatoerisme.

campeggio con attività sportive

Nordic Walking

met onze instructeurs FINW, marcherend met de techniek van Nordic Walking. De sport die is begonnen om langlaufers ook in de zomermaanden te trainen, is nu een van de meest gevraagde activiteiten om snel te lopen temidden van onze schitterende natuur. Huur je Nordicstokken bij ons en maak je klaar voor de mars!

vacanza lago di garda

Zeilboot

Het Gardameer is wereldbekend wegens de zeilsport. Met de wedstrijdboten Asso99, die als eersten op het Gardameer vaarden, ligt de emotie van de zeilwereld binnen je bereik. Met ervaren schippers kan je over het water varen, met het ruisen van de wind en…jouw commandant zal je orders geven om te manovreren, want jij zal het bemanningslid zijn die werkt om de boot te laten vliegen!

campeggio con attività sportive

Free climbing

In volle zekerheid met assistentie van deskundige alpengidsen zal je de wanden van natuurlijke rotsen beklimmen, voor een emotionele ervaring! (adrenalinica)! De wanden bevinden zich in het noorden van het meer, maar ook dichtbij Garda. Echte natuurlijke sportzalen, voor de meest ervarenen, maar ook voor diegenen die deze sport op een gemakkelijke manier willen leren.