TOP

BØrneområde
BØrneområde

vacanze con bambini

Vores små venner på ferie!

La Rocca Camping Village is de ideale plaats voor een vakantie met kinderen aan het Gardameer. Veel services zijn voorhanden voor de eisen van de allerkleinsten.

 

Een ervaren animatie-team organiseert vermakelijke dagen, verkleedpartijen, face painting en spellen die de vakantie van jullie kinderen aan het Gardameer volledig maken.

Grote open speelplaatsen staan op ze te wachten, allen gebouwd en bedacht voor hun veiligheid.

Een fantastisch waterpark met glijbaan en waterspelen waarmee ze zich plezierig in onze panoramische zwembaden vermaken. De hygienische badruimten van de camping zijn bovendien voorzien van afdelingen met wasbakken, douches en wc op kindermaten.
La Rocca Camping Village denkt ook aan de allerkleinsten! Om lastige reizen voor de ouders te vermijden is het mogelijk een BABY PACK te reserveren, een pakketje bedacht voor kinderen vanaf 0 tot 3 jaar, wat een bedje met leuningen voor de nacht, een kinderstoel en een badkuipje inhoudt ( bij de receptie te vragen op het moment van de reservering wegens beperkte beschikbaarheid).

Vanaf 2016 zijn er ook wandelwagentjes te huur.

La Rocca Camp is de ideale plaats aan het Gardameer om met jullie kinderen op vakantie te gaan en in veiligheid samen met de familie plezierig van de tijd te genieten.