TOP

kinderen
kinderen

La Rocca Camping Village is de ideale plaats voor een vakantie met kinderen aan het Gardameer.
Veel services zijn voorhanden voor de eisen van de allerkleinsten.

 

NIEUWE MINICLUB “ROCKY” EN NIEUW SPEELPARK

Mini Club Rocky wordt volledig vernieuwd. 200mq ingericht om onze kleine vriendjes te vermaken, op de bodem van de zee in een galjoen van piraten, met veel nieuwe activiteiten voor groot en klein.

Kinderruimte voor 1 – 3 jaar en een playground voor de groteren, een grote en hernieuwde ruimte voor nieuwe workshops om te spelen en zich te amuseren onder het attent oog van een team van deskundigen.

Ook het speelpark bij het podium van de animatie zal complete vernieuwing ondergaan, met nieuwe aktiviteiten om samen te zijn en al onze gasten te vermaken.

 

 

Oppervlakte200+300mq
Indoor spelenmeer dan 20

Een ervaren animatie-team organiseert vermakelijke dagen, verkleedpartijen, face painting en spellen die de vakantie van jullie kinderen aan het Gardameer volledig maken.

Grote open speelplaatsen staan op ze te wachten, allen gebouwd en bedacht voor hun veiligheid.

Een fantastisch waterpark met glijbaan en waterspelen waarmee ze zich plezierig in onze panoramische zwembaden vermaken. De hygienische badruimten van de camping zijn bovendien voorzien van afdelingen met wasbakken, douches en wc op kindermaten.
La Rocca Camping Village denkt ook aan de allerkleinsten! Om lastige reizen voor de ouders te vermijden is het mogelijk een BABY PACK te reserveren, een pakketje bedacht voor kinderen vanaf 0 tot 3 jaar, wat een bedje met leuningen voor de nacht, een kinderstoel en een badkuipje inhoudt ( bij de receptie te vragen op het moment van de reservering wegens beperkte beschikbaarheid).

La Rocca Camp is de ideale plaats aan het Gardameer om met jullie kinderen op vakantie te gaan en in veiligheid samen met de familie plezierig van de tijd te genieten.