TOP

Speelvelden
Speelvelden

Onze speelvelden voor je vermaak

DE SPEELVELDEN VAN HET KAMPEERTERREIN

Tussen de meest uitgeruste kampeerterreinen met speelvelden aan het Gardameer, biedt La Rocca aan spel- en sportliefhebbers de mogelijkheid diverse activiteiten uit te voeren.

n het bovengedeelte van het kampeerterrein, bij de zwembaden, op de hellingen van la Rocca, bevindt zich een nieuw veelzijdig terrein met synthetisch gras, waar je kunt voetballen en basketspelen met je nieuwe vrienden of deelnemen aan grote toernooien die door onze deskundige animatie-equipe worden georganiseerd en beloond met gadget en medailles. Bovendien is er een reglementair veld voor Beach Volley waar je je kunt uitleven.

Dit alles met een prachtig uitzicht op het meer in een heerlijke rust om je met je hele familie te kunnen vermaken.

De velden zijn iedere dag geopend vanaf 9 uur tor 23 uur. We herinneren de liefhebbers eraan dat ze verlicht zijn vanaf 20 uur om interressante avondtoernooien te organiseren.

Voor de liefhebbers van individuele sport stellen we het nieuwe boogschieten voor, op de helling van de rocca, waar de deelnemers in contact met de natuur in volle vrijheid kunnen genieten. Ontspannend, in de stilte van de natuur zou je de titel van “Robin Hood” van het kampeerterrein kunnen winnen.

Tijdschema: voor tijdschema zich wenden aan het bureau Animatie.

Interne velden

Voetbal

Basket

Beach Volley

Tijdschema

vanaf 9 uur

tot 23 uur

na 20 uur verlichting

Buitenveld

Boogschieten

Dinsdag – Donderdag – Zondag

Van 10 uur tot 12 uur