Camping met animatie
Aan het Gardameer

Animatie voor de kleinste gasten en voor al hun verlangens.

Camping met animatie
Aan het Gardameer

Animatie voor de kleinste gasten en voor al hun verlangens.

CAMPEGGIO MET MINI CLUB ROCKY

Miniclub Rocky Blu is iedere dag geopend voor de allerkleinsten, om hun fantasie te stimuleren samen met vermaak (tekenen, spellen, grimeren, minitoernooien en dansen...)

De kinderen zijn bij ons de hoofdrolspelers: een internationaal en ervaren mini club houdt ze plezierig bezig in volledige veiligheid, terwijl jullie een paar uur kunnen relaxen.

De animatoren volgen de kleintjes spelenderwijs in een schone en vrolijke omgeving, zowel ‘smorgens als ’s middags.

Het avondprogramma is geweldig voor onze kleine gasten. Naast de minidisco, die elke avond plaatsvindt in ons animatiecentrum, wordt vanaf 2012 een wekelijkse show gehouden, waarbij de kleintjes de hoofdrolspelers zijn.

Nieuws 2012, twee nieuwe oppervlakken voor kindervermaak:

een overdekte speeltuin bij het restaurant, met veel ruimte en spelen ook wanneer het regent.

een fantastisch nieuwe buitenspeeltuin met een echt middeleeuws kasteel exclusief uitgevoerd voor La Rocca Camping Village.

Het kasteel is volledig gebouwd met antitoxisch materiaal tevens voor recycling, scheidt geen warmte af, en is verzekerd volgens de normen UNI EN 177, dit alles om uw kinderen bezig te houden steeds met de nodige aandacht voor de omgeving.

Meer informatie

Een ervaren animatie-team organiseert vermakelijke dagen, verkleedpartijen, face painting en spellen die de vakantie van jullie kinderen aan het Gardameer volledig maken.

Grote open speelplaatsen staan op ze te wachten, allen gebouwd en bedacht voor hun veiligheid.

Een fantastisch waterpark met glijbaan en waterspelen waarmee ze zich plezierig in onze panoramische zwembaden vermaken. Bovendien zijn de campingtoiletten uitgerust met ruimtes met wastafels, douches en wc op maat.

De cijfers

200+300m2

totale ruimte beschikbaar voor kinderen. Gesloten ruimtes met veel games en één
grote buitenruimte en uitgerust met tal van attracties voor kinderen.

8 animators

 zijn de hele periode van opening van de camping aanwezig in de structuur. Gekwalificeerde en professionele mensen met certificeringen voor het beroep. Elk van onze animators spreekt minstens vloeiend 2 talen.